0485 38 25 05         info@jvk-kozijnen.nl

Werkwijze

Wij produceren/assembleren onze kunststof kozijnen – vervaardigd van Gealan profielen – zelf. Dit gebeurt door ervaren monteurs. Dagelijks zijn zij actief bezig om uw kozijnen met grote zorgvuldigheid samen te stellen. De productie wordt voor een groot deel op geautomatiseerde wijze uitgevoerd. Dit betekent nog meer nauwkeurigheid. Hoe een kozijn wordt gemaakt, laten wij u graag zien. Wanneer u de offerte komt bespreken in onze showroom, combineren wij dit graag met een korte rondleiding.

Montage

De montage en afwerking van uw kozijnen wordt gedaan door onze ervaren en professionele monteurs. Onze monteurs zijn pas tevreden als alles dusdanig is gemonteerd, zoals zij dat zelf ook zouden willen in hun eigen woning. Ook als het gaat om renovatie hoeft u zich geen zorgen te maken. De afwerking gebeurt zeer zorgvuldig en wij laten alles opgeruimd achter.


Garantie JVK kozijnen

Wij zijn overtuigd van onze producten en onze monteurs; u krijgt een kwalitatief product. Daarom geven wij een garantie van 10 jaar op de profielen en kozijnen. Welke garantietermijnen gelden voor overige producten, ziet u terug in uw offerte en orderbevestiging.