0485 38 25 05         info@jvk-kozijnen.nl

Showroom

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden bent u van harte welkom in onze showroom in Sint Anthonis (Noord-Brabant). U kunt hier deuren en ramen in verschillende uitvoeringen zien. Maar ook producten zoals rolluiken, screens, (natuurstenen) raamdorpels en gevelbekleding.

Wij produceren onze kozijnen zelf en geven u daaropvolgend graag een kijkje in onze fabriek. Dit geeft een goede indruk van waar en hoe uw kunststof kozijnen geproduceerd worden. Omdat er altijd kozijnen gereed staan voor montage, krijgt u een nog beter beeld van het product.

De showroom is van maandag t/m donderdag geopend van 09.30 tot 16.30 uur (gesloten tussen 12.30 – 13.30 uur). Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat u er zeker van bent dat er iemand aanwezig is, die u uitgebreid kan adviseren en rondleiden. 

Alvast een indruk krijgen van ons bedrijf? Bekijk hieronder de video’s over hoe wij te werk gaan en over de nieuwbouw van onze bedrijfshal.