0485 38 25 05         info@jvk-kozijnen.nl

Werkwijze

Wij produceren / assembleren onze kunststof producten zelf. Dit gebeurt door ervaren monteurs. Dagelijks zijn zij actief bezig om uw kozijnen met grote zorgvuldigheid samen te stellen.

De productie wordt voor een groot deel op geautomatiseerde wijze uitgevoerd. Dit betekent nog meer zekerheid en nog meer nauwkeurigheid in het samenstellen van uw opdracht. Hoe een kozijn wordt gemaakt, laten wij u graag zien. Wanneer u uw offerte komt bespreken in onze showroom, combineren wij dit graag met een korte rondleiding.

Montage

De montage en afwerking van uw kozijnen wordt verzorgd door onze eigen, ervaren en professionele monteurs. Onze monteurs zijn pas tevreden als alles dusdanig is gemonteerd en afgewerkt, zoals zij dat zelf ook zouden willen in hun eigen woning. Ook als het gaat om renovatie hoeft u zich geen zorgen te maken. De afwerking gebeurt zeer zorgvuldig.

Garantie JVK kozijnen

Wij zijn overtuigd van onze producten en onze monteurs; u krijgt een perfect product. Daarom geven wij u een garantie van 10 jaar op de profielen en kozijnen. Welke termijnen gelden voor de overige producten, ziet u terug in uw offerte en orderbevestiging.