0485 38 25 05         info@jvk-kozijnen.nl

Assemblage & Montage

Assemblage

Wij produceren / assembleren onze kunststof producten zelf. Dit gebeurt door ervaren, gekwalificeerde medewerkers. Dagelijks zijn onze monteurs actief bezig om de door u gewenste kozijnen met grote zorgvuldigheid samen te stellen.

De productie wordt voor een groot deel op geautomatiseerde wijze en computergestuurd uitgevoerd. Dit betekent nog meer zekerheid en nog meer nauwkeurigheid in het samenstellen van uw opdracht. Hoe een kozijn wordt gemaakt, laten wij u graag zien. Wanneer u uw offerte komt bespreken op het kantoor, combineren wij dit graag met een korte rondleiding.

Montage

De montage en afwerking van uw kozijnen wordt verzorgd door onze eigen, ervaren en professionele monteurs. Onze monteurs zijn pas tevreden als alles dusdanig is gemonteerd en afgewerkt, zoals zij dat zelf ook zouden willen in hun eigen woning. Ook als het gaat om renovatie, hoeft u zich geen zorgen te maken. De afwerking gebeurt zeer zorgvuldig.

Garantie JVK kozijnen

Wij zijn overtuigd van onze producten en onze medewerkers; u krijgt een perfect product. Daarom geven wij u een garantie op al onze kozijnen gedurende een periode van 10 jaar. Op overige producten krijgt u ook garantie. Welke termijnen gelden, ziet u terug in de offerte en orderbevestiging.